17 Temmuz 2009 Cuma

Özel Oluşum İkinci Bahar Huzurevi

NEDEN BAKIM MERKEZİ ?

  Tıp ilerleyip insan ömrü uzadıkça yaşam kalitesinin de aynı paralellikte ilerlemesi ihtiyacı ortaya çıkmıştır. Yaş ilerledikçe fiziksel, zihinsel ve ruhsal olarak gerilemeler görülen yaşlı bireylerde kalp- damar hastalıkları, sindirim sistemi rahatsızlıkları, hormonal sorunlarla birlikte Demans, Alzheimer, Parkinson gibi hastalıklar da görülmektedir. 

Bu noktada önemli olan herhangi bir hastalığa yada engele sahip bireye seçme hakkı tanımamızdır. Evde tek başına günlük bakım ihtiyaçlarını gideremeyen engelli ya da yaşlı birey isterse evde bakım hizmetini, istese bakım merkezimizde gündüzlü veya yatılı hizmeti tercih edebilir.

Doğuştan veya sonradan trafik kazası, ameliyat sonrası bakım, travmaya bağlı, ( sinir zedelenmesi, kalça kırığı , v.b. ) tekerlikli sandalye kullanan ( bedensel ) engellilere ; kısmi felçlerde, yatağa bağımlı bedensel fonksiyonlarını yerine getiremeyen hastalara, Multipl Skleroz gibi ( ms, Omurilik felçlileri ) yaşam kalitelerini artırmak üzere 7 gün 24 saat hizmet vermek için kurulmuş bir bakım merkezidir. 

 Yaşlılar yavaş ve yardımla yürüdüğü ve yatağa bağımlı olduğu için yaşlı da bir bedensel engelli ve yardıma muhtaçtır. Tedavisinin ve öz bakımlarının profesyonel kişilerce bir bakım merkezinde yapılması gerektiği inancındayız.

-------------------

Özel Oluşum İkinci Bahar Huzurevi, 2000 yılında açılmıştır.

7/24 Saat Canlı Kamera Hizmeti Verilmektedir..

Kapasite: 41 kişi

Adres

Çaybaşı Mah. Meydan Kayşağı Meydan Apt.
ANTALYA

İletişim

0242 322 59 00
0242 322 86 26



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder