28 Temmuz 2009 Salı

Doğa Ataşehir Geriatri Bakımevi

Adres

Atatürk cad. No: 75 Ataşehir/ Kadıköy
İstanbul

İletişim

Tel:(216) 456 62 62
Faks: (216) 456 42 42

Hakkımızda

Doğa Bakımevleri, Gürkan Atakan, Levent Cebir, Övgü Bingöl Cebir tarafından İstanbul’un Atalar semtindeki ilk bakımeviyle 2005 yılında kuruldu.

Doğa Bakımevleri, kurulduğu ilk günden beri yüksek standartlarda geriatri bakımını misyon edinmiştir. Yaşlı bakımında bilimi insan sevgisiyle buluşturan Doğa, Türkiye’deki yaşlı bakım sektörüne kazandırdığı yeniliklerle ülkemizde bakımevi sektörünün kurumsallaşmasına öncülük etmiştir.

İnternetten izleme hizmetini Türkiye’de ilk kez Doğa Bakımevleri başlatarak şeffaf hizmetin önünü açmıştır. Doğa gibi görüntü kayıtları dahil, her metrekaresi izlenebilen bir bakımevi ya da huzurevi Türkiye’de henüz bulunmamaktadır.

Doğa Bakımevleri, konuklarının ve ailelerinin güvenini kısa sürede kazanarak sunduğu yüksek standartlardaki tıbbi destek ve rehabilitasyon hizmetlerini daha fazla kişiye ulaştırmayı başarmış, 2007 yılında Kızıltoprak, 2008 yılında Ataşehir şubelerini hizmete sunmuştur.

Doğa, Geriatri Bakımı ve Rehabilitasyonunda marka olmaya devam ederken yeni yatırımlarını verimli hale getirmek amacıyla yönetim kurulunun kararıyla 2008 yılının Aralık ayında Atalar şubesini devretmiştir. Doğa Bakımevleri, doktor, psikolog, hemşire, sağlık memuru gibi profesyonel sağlık ekibinin yanı sıra sertifikalı yaşlı bakım görevlilerinden oluşan kadrosuyla Ataşehir ve Kızıltoprak şubelerinde hizmet vermeyi sürdürüyor.

Vizyonumuz; uluslararası standartlarda hasta ve yaşlı bakımının yapıldığı merkezlerimizle bakım sektöründe markalaşan bir lider olmak.

Misyonumuz; Doğa Bakımevleri, yaşlı veya bakıma ihtiyaç duyan bireylerin yaşam kalitesini yükseltmek, yaşlılar ve yakınlarına huzurlu bir hayatın kapılarını açmak için kurulmuştur. Amacımız, hasta ve yakınlarının omuzlarındaki fiziksel ve ruhsal yükü onlarla birlikte üstlenmektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder